Συνεργασίες

  1. Αρχική
  2. Συνεργασίες

Η εταιρία URBANICA A.E. αντιπροσωπεύει και συνεργάζεται με κορυφαίους οίκους της Ευρώπης, στους τομείς του αστικού εξοπλισμού, του ελέγχου πρόσβασης (access control) πεζών και οχημάτων και των συστημάτων διαχείρισης στάθμευσης.

Η AUTOMATIC SYSTEMS απαριθμεί 40 χρόνια εμπειρίας και πρωτοπορίας στα συστήματα ελέγχου πρόσβασης (access control) πεζών και οχημάτων. Με παρουσία στις 5 ηπείρους και σε 38 χώρες στον κόσμο και με 6 βιομηχανικά συγκροτήματα, η AUTOMATIC SYSTEMS προσφέρει μια επιλογή σε προϊόντα και λύσεις που ανταποκρίνονται σε όλες τις απαιτήσεις.
Η Τεχνολογική ανωτερότητα και λειτουργικότητα των συστημάτων της, καθώς και ο συνεχής εκσυγχρονισμός, κατατάσσουν την AUTOMATIC SYSTEMS στην πρώτη βαθμίδα μεταξύ των εταιριών.
Τα διόδια της Εθνικής Αθηνών - Θεσσαλονίκης καθώς και της Αττικής Οδού είναι εξοπλισμένα με μπαριέρες AUTOMATIC SYSTEMS.
Τα συστήματα της AUTOMATIC SYSTEMS αφορούν σε μπαριέρες διοδίων, road blockers, περιστρεφόμενες θύρες, τουρνικιέ, θύρες πρόσβασης ΑΜΕΑ, ηλεκτροκίνητα βυθιζόμενα κολωνάκια.

Η GROUP BFT - O&O είναι στην αγορά για περισσότερο από 40 χρόνια και στο διάστημα αυτό έχει γίνει γνωστή σε όλο τον κόσμο χάρη στο συνδυασμό των δύο λέξεων: ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ.
Η GROUP BFT - O&O έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια παγκόσμια αγορά, χάρη στα τεχνικά χαρακτηριστικά των προϊόντων της. Στην πραγματικότητα, λόγω της συνεχούς έρευνας και βελτίωσης του κάθε προϊόντος, τα προϊόντα της μπορούν να λειτουργούν σε οποιοδήποτε κλίμα, αποκτώντας έναν ηγετικό ρόλο στον επαγγελματικό τομέα αυτοματισμού.
Το 2009 η Ο&Ο έγινε μέρος της γαλλικής πολυεθνικής εταιρείας Somfy, αλλά έχει διατηρήσει τον ιστορικό εμπορικό σήμα και την ανεξαρτησία της στον έλεγχο και την οργάνωση των δραστηριοτήτων της, ενώ η συγχώνευση αυτή κατέστησε δυνατό για την O&O να προσφέρει πιο ολοκληρωμένα προϊόντα και υπηρεσίες.
Χάρη σε αυτή τη συνεργασία, η O&O είναι σε θέση να προσφέρει μια πιο ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων - από αυτόματες μπαριέρες αυτοκινητοδρόμων, βυθιζόμενες μπάρες ελέγχου κυκλοφορίας, μηχανισμούς ανοίγματος για βιομηχανικές πόρτες όλων των τύπων, και αυτοματισμούς κατοικιών.
Γνωρίζουμε ότι έχουμε την ιδανική λύση για κάθε πρόβλημα

Η εταιρία FABREGAS είναι μια Ισπανική εταιρία με μεγάλη ποικιλία προϊόντων αστικού εξοπλισμού υψηλής ποιότητας και αισθητικής.
Προϊόντα της FABREGAS τοποθετήθηκαν στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις της Αθήνας το 2004.
Τα προϊόντα της FABREGAS αφορούν σε παγκάκια, κολωνάκια πεζοδρομίου (χυτοσιδηρά – μεταλλικά – inox), κάδους μικροαπορριμμάτων, εσχάρες δέντρων χυτοσιδηρές, σταχτοδοχεία δημόσιων χώρων, βρύσες, ντουζιέρες, φωτιστικά, ζαρντινιέρες, parking ποδηλάτων, φράκτες, εμπόδια δρόμου, παιδικές χαρές κ.λπ.

Η εταιρία CALZOLARI ιδρύθηκε το 1926 και είναι σήμερα ένας από τους πιο γνωστούς κατασκευαστές στην Ιταλία πέτρινων και τσιμεντένιων προϊόντων στον τομέα του αστικού εξοπλισμού με μεγάλη εμπειρία σε προγράμματα αστικής ανάπτυξης στην Ιταλία και το εξωτερικό.
Συνεργάζεται με αναγνωρισμένους αρχιτέκτονες στην παραγωγή αρχιτεκτονικών στοιχείων, κτιρίων και αστικού εξοπλισμού και με σημαντικούς Ιταλούς σχεδιαστές για δημιουργία νέων προϊόντων με πρωτοποριακά σχέδια.
Προϊόντα της CALZOLARI τοποθετήθηκαν στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις της Αθήνας το 2004.
Τα προϊόντα CALZOLARI αφορούν κυρίως σε τσιμεντένια παγκάκια, κολωνάκια πεζοδρομίου, κάδους μικροαπορριμμάτων, εσχάρες δέντρων, ζαρντινιέρες, parking ποδηλάτων κ.λπ.