Σύστημα Ελέγχου Πρόσβασης σε Πεζοδρόμους

 1. Αρχική
 2. Λύσεις για Δήμους
 3. Σύστημα Ελέγχου Πρόσβασης σε Πεζοδρόμους
Σύστημα Ελέγχου Πρόσβασης σε Πεζοδρόμους Λύσεις για Δήμους
 • Κωδικός Προϊόντος: Σύστημα Πρόσβασης με Βυθιζόμενες Μπάρες
 • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Το Σύστημα Διαχείρισης Πεζοδρόμων, είναι ένα πρωτοποριακό σύστημα ασφαλούς ελέγχου πρόσβασης οχημάτων στην περιοχή παρέμβασης, μέσα από την αυτόματη αναγνώριση οχημάτων.

Το Σύστημα Διαχείρισης Πεζοδρόμων αποτελείται από βυθιζόμενες μπάρες που αποτρέπουν την είσοδο σε μη εξουσιοδοτημένα οχήματα σε συγκεκριμένους πεζοδρόμους. Ο έλεγχος πρόσβασης μπορεί να γίνει είτε με κάμερες αναγνώρισης πινακίδας που διαβάζουν την πινακίδας κυκλοφορίας του οχήματος ή με Ασύρματους Δέκτες που διαβάζουν ένα αυτοκόλλητο που είναι κολλημένο στο παρμπρίζ των εξουσιοδοτημένων οχημάτων. Σε κάθε πρόσβαση δύναται να τοποθετηθεί και σύστημα ενδοεπικοινωνίας με κάμερα για τη δυνατότητα επικοινωνίας του οδηγού με το κέντρο ελέγχου.  

Το Σύστημα Διαχείρισης Πεζοδρόμων με τη χρήση βυθιζόμενων μπαρών συμβάλλει στην αποσυμφόρηση των πεζοδρόμων από τα οχήματα, λόγω της διαχείρισης της εισόδου και εξόδου οχημάτων.

 Το Σύστημα Έξυπνης Διάβασης Πεζών αποτελείται από:
 1. Βυθιζόμενες Μπάρες που τοποθετούνται στο έδαφος
 2. Σύστημα Ελέγχου Πρόσβασης που μπορεί να είναι:
  1. Κάμερες Αναγνώρισης Πινακίδας
  2. Ασύρματες Κεραίες Ελέγχου Πρόσβασης     
 3. Τοπικό Κέντρο Ελέγχου Πρόσβασης
 4. Κατάλληλες καλωδιώσεις. 

H διάβαση των οχημάτων στους πεζοδρόμους μιας πόλης είναι μια σημαντική πτυχή στο σωστό σχεδιασμό μιας σύγχρονης και ασφαλούς πόλης. 

Βασικός σκοπός του Συστήματος Διαχείρισης Πεζοδρόμων είναι η αποσυμφόρηση τους από τα οχήματα, μέσα από ενός αυτοματοποιημένου συστήματος ελέγχου πρόσβασης σε αυτούς.

Το Σύστημα Έξυπνης Διάβασης Πεζών έχει αρκετά πλεονεκτήματα, όπως:

 • Αυτόματη λειτουργία
 • Χαμηλό κόστος συντήρησης
 • Υψηλή αντοχή. Τα ποιοτικά υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή του χαρακτηρίζονται από την εξαιρετική αντοχή τους ακόμη και στις πιο αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Τα οφέλη για τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο ανοικτό εμπορικό κέντρο, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή, είναι:

 • Παροχή ασφαλούς διέλευσης στους επισκέπτες και αποσυμφόρηση.
 • Δημιουργία αισθήματος ασφάλειας και προστασίας από ατυχήματα στους επισκέπτες-πελάτες  του ανοικτού κέντρου εμπορίου

Ετικέτες: Σύστημα, Ελέγχου, Πρόσβασης, Πεζοδρόμους, Λύσεις, για, Δήμους