Πάνω Frame [668xX]
ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά English
Κατηγορίες
Νέα Προϊόντα Περισσότερα
bleft1
bleft2
Συνεργασίες
 

 

     


Η εταιρία URBANICA A.E. αντιπροσωπεύει και συνεργάζεται με κορυφαίους οίκους της Ευρώπης, στους τομείς του αστικού εξοπλισμού, του ελέγχου πρόσβασης (access control) πεζών και οχημάτων και των συστημάτων διαχείρισης στάθμευσης.


 

Η AUTOMATIC SYSTEMS απαριθμεί 40 χρόνια εμπειρίας και πρωτοπορίας στα συστήματα ελέγχου πρόσβασης (access control) πεζών και οχημάτων. Με παρουσία στις 5 ηπείρους και σε 38 χώρες στον κόσμο και με 6 βιομηχανικά συγκροτήματα, η AUTOMATIC SYSTEMS προσφέρει μια επιλογή σε προϊόντα και λύσεις που ανταποκρίνονται σε όλες τις απαιτήσεις.
Η Τεχνολογική ανωτερότητα και λειτουργικότητα των συστημάτων της, καθώς και ο συνεχής εκσυγχρονισμός, κατατάσσουν την AUTOMATIC SYSTEMS στην πρώτη βαθμίδα μεταξύ των εταιριών. 
Τα διόδια της Εθνικής Αθηνών - Θεσσαλονίκης καθώς και της Αττικής Οδού είναι εξοπλισμένα με μπαριέρες AUTOMATIC SYSTEMS.
Τα συστήματα της AUTOMATIC SYSTEMS αφορούν σε μπαριέρες διοδίων, road blockers, περιστρεφόμενες θύρες, τουρνικιέ, θύρες πρόσβασης ΑΜΕΑ, ηλεκτροκίνητα βυθιζόμενα κολωνάκια.


Η URBACO από το 1986 που δημιούργησε την πρώτη βυθιζόμενη μπάρα, αποτελεί την κορυφαία εταιρία στον τομέα του εξοπλισμού ελέγχου πρόσβασης πεζοδρομημένων περιοχών και πόλεων με αυτόματες και χειροκίνητες μπάρες. Από τη δημιουργία της και βασιζόμενη στην συνεχή εφευρετικότητά της, η URBACO έχει κατασκευάσει 6 γενιές βυθιζόμενων μπαρών και έχει κατοχυρωμένες 12 διεθνείς πατέντες, 160 μοντέλα και 4 διεθνή εμπορικά σήματα.
Το 1987 εφάρμοσε το Πρώτο Παγκόσμιο Σύστημα ελέγχου Πρόσβασης με αυτόματα βυθιζόμενες μπάρες, στη Lyon και σήμερα απαριθμεί εκατοντάδες εφαρμογές σ' ολόκληρο τον κόσμο.
Το 2003 προωθεί στην αγορά το Σύστημα PROXYBANK, εφεύρεση για τη διασφάλιση της διακίνησης των κεφαλαίων μέσω των χρηματαποστολών με τη σύμπραξη των εταιριών Brink's και CP Bourg.
Την ίδια χρονιά λανσάρει στην αγορά τη νέα της εφεύρεση την "βυθιζόμενη μπάρα διανομής ηλεκτρικού ρεύματος – μεγάλης δυναμικότητας".
Το 2007 κυκλοφορεί στην αγορά την 7η γενιά βυθιζόμενων μπαρών με την ονομασία LUXOR.


Η GROUP BFT - O&O είναι στην αγορά για περισσότερο από 40 χρόνια και στο διάστημα αυτό έχει γίνει γνωστή σε όλο τον κόσμο χάρη στο συνδυασμό των δύο λέξεων: ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ.
Η O&O έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια παγκόσμια αγορά, χάρη στα τεχνικά χαρακτηριστικά των προϊόντων της. Στην πραγματικότητα, λόγω της συνεχούς έρευνας και βελτίωσης του κάθε προϊόντος, τα προϊόντα της μπορούν να λειτουργούν σε οποιοδήποτε κλίμα, αποκτώντας έναν ηγετικό ρόλο στον επαγγελματικό τομέα αυτοματισμού.
Το 2009 η Ο&Ο έγινε μέρος της γαλλικής πολυεθνικής εταιρείας Somfy, αλλά έχει διατηρήσει τον ιστορικό εμπορικό σήμα και την ανεξαρτησία της στον έλεγχο και την οργάνωση των δραστηριοτήτων της, ενώ η συγχώνευση αυτή κατέστησε δυνατό για την O&O να προσφέρει πιο ολοκληρωμένα προϊόντα και υπηρεσίες.
Χάρη σε αυτή τη συνεργασία, η O&O είναι σε θέση να προσφέρει μια πιο ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων - από αυτόματες μπαριέρες αυτοκινητοδρόμων, βυθιζόμενες μπάρες ελέγχου κυκλοφορίας, μηχανισμούς ανοίγματος για βιομηχανικές πόρτες όλων των τύπων, και αυτοματισμούς κατοικιών.
Γνωρίζουμε ότι έχουμε την ιδανική λύση για κάθε πρόβλημα


 

Η εταιρία FABREGAS είναι μια Ισπανική εταιρία με μεγάλη ποικιλία προϊόντων αστικού εξοπλισμού υψηλής ποιότητας και αισθητικής.
Προϊόντα της FABREGAS τοποθετήθηκαν στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις της Αθήνας το 2004.
Τα προϊόντα της FABREGAS αφορούν σε παγκάκια, κολωνάκια πεζοδρομίου (χυτοσιδηρά – μεταλλικά – inox), κάδους μικροαπορριμμάτων, εσχάρες δέντρων χυτοσιδηρές, σταχτοδοχεία δημόσιων χώρων, βρύσες, ντουζιέρες, φωτιστικά, ζαρντινιέρες, parking ποδηλάτων, φράκτες, εμπόδια δρόμου, παιδικές χαρές κ.λπ.


Η εταιρία CALZOLARI ιδρύθηκε το 1926 και είναι σήμερα ένας από τους πιο γνωστούς κατασκευαστές στην Ιταλία πέτρινων και τσιμεντένιων προϊόντων στον τομέα του αστικού εξοπλισμού με μεγάλη εμπειρία σε προγράμματα αστικής ανάπτυξης στην Ιταλία και το εξωτερικό.
Συνεργάζεται με αναγνωρισμένους αρχιτέκτονες στην παραγωγή αρχιτεκτονικών στοιχείων, κτιρίων και αστικού εξοπλισμού και με σημαντικούς Ιταλούς σχεδιαστές για δημιουργία νέων προϊόντων με πρωτοποριακά σχέδια.
Προϊόντα της CALZOLARI τοποθετήθηκαν στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις της Αθήνας το 2004.
Τα προϊόντα CALZOLARI αφορούν κυρίως σε τσιμεντένια παγκάκια, κολωνάκια πεζοδρομίου, κάδους μικροαπορριμμάτων, εσχάρες δέντρων, ζαρντινιέρες, parking ποδηλάτων κ.λπ.

 

Banner Δεξί 2 [200xX]
Banner Δεξί 1 [200xX]
SSL Certificates